Lama juga….

Leave a comment

September 1, 2007 by Nigglywiggly

Tanggal 1/9 hari ni, genapla 2 tahun I berkerja kat sunward.Agaknya dalam masa 2 tahun ni, walaupun dah berulang kali berhasrat nak berhenti, tapi sampai saat ini, masih tak berpeluang nak menimba pengalaman kat tempat lain..mungkin sunward  masih di hati..macam Uitm dihatiku jugak.Teringat susah senang,  air mata yang terpaksa disengkang dari mengalir dek kerana susahnyalah nak adapt pada new environment…dari karenah boss yang terlalu straight..dari collegue yang mostly lelaki…sampai sekarangpun rasanya belum biasa lagi..cuma buat buat dah biasa..Gembira adanya kawan kawan yang sentiasa berdiri bersama sama..dan mungkin sebab masih ade lagi insan yang boleh jadi penguat semangat nak mengharungi hari hari yang sentiasa sukar..maka kat sinila I masih berada..dan mungkin jugak tak sampai hati nak meninggalkan kekasih gelapku di sana 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: